Home

logo

Ons privacybeleid

Bijgewerkt op 14 mei 2018

LabourStart heeft deze privacyverklaring opgesteld om duidelijk te maken dat wij uw privacy serieus nemen. Hieronder volgt een overzicht van onze richtlijnen m.b.t. het verzamelen en verspreiden van informatie voor deze websites: LabourStart en LabourStart-campagnes.

Registratie van uw gegevens: De enige vereiste op het registratieformulier van onze site om opgenomen te worden op de LabourStart-mailinglijst een e-mailadres. Naaam, vakbond en land zijn volledig optioneel. We gebruiken die contactgegevens om u af en toe een mailing te sturen, gemiddeld een keer per week. We delen onze lijst met niemand. Elke mailing die we naar deze lijst versturen, bevat een herinnering over hoe je je kunt afmelden voor de lijst.

Externe links: deze site bevat links naar andere sites. LabourStart is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van dergelijke websites.

Campagnes: wanneer u een campagnebericht verzendt (uit protest of solidariteit), worden enkele gegevens openbaar aan degene die het doelwit van de campagne is. De enige gegevens die we nodig hebben, zijn uw naam en e-mailadres. Het doelwit van campagnes kunnen bedrijven of overheden zijn en kopie├źn van berichten worden doorgestuurd op verzoek van de vakbond die ons heeft gevraagd de campagne uit te voeren. We verzoeken vakbonden die campagnes van ons aanvragen om e-mailadressen die ze mogelijk op deze manier ontvangen, niet te gebruiken, behalve om eventueel een eenmalige mailing te doen om de deelnemers te bedanken.

Beveiligingsmaatregelen: deze site heeft strenge veiligheidsmaatregelen om verlies, misbruik en wijziging van de informatie die onder onze controle valt te beschermen. Hieronder vallen regelmatige back-ups van alle gegevens, inclusief mailinglijsten; toegang tot al onze informatie is beveiligd middels wachtwoorden.

Uw IP-adres: wij gebruiken uw IP-adres om problemen met onze server te diagnosticeren en om onze website te beheren.

Data Protection Act, U.K .: LabourStart is momenteel geregistreerd als gegevensbeheerder bij de Information Commissioner in het Verenigd Koninkrijk.

Als u vragen hebt over deze privacyverklaring, het beleid van deze site of uw gebruik van deze website, dan kunt u contact opnemen met LabourStart via e-mail naar Eric Lee - ericlee@labourstart.org of per post naar Eric Lee, LabourStart, 27 Muswell Hill Broadway, Londen N10 3RP, Verenigd Koninkrijk