Home

logo

Adatvédelmi politikánk

Frissítve: 2018. május 14-én

A LabourStart a személyiségi jogok védelme melletti elkötelezettsége érdekében megalkotta saját adatvédelmi nyilatkozatát. Az alábbiakban bemutatjuk a következő honlapok információgyűjtési és terjesztési gyakorlatát: LabourStart, valamint a LabourStart Campaigns.

Regisztráció: A weblapunkon található regisztrációs űrlapon a LabourStart levelezési listájához csatlakozóknak csak az e-mail címűket kell megadniuk. A név, a szakszervezet és az ország megadása teljesen opcionális. A kapcsolattartás érdekében használt adatokat csak arra használjuk, hogy eljuttassuk Önnek alkalmi küldeményeinket, átlagosan hetente egyszer. Listáinkat senkivel sem osztjuk meg. Minden levelünket ezen lista alapján küldjük ki, amely tartalmazza az emlékeztetőt, hogy miként lehet leiratkozni a listánkról.

Külső linkek: Ez az oldal más oldalakra mutató linkeket tartalmaz. A LabourStart nem felelős az ilyen honlapok adatvédelmi gyakorlatáért.

Kampányok: Amikor elküld egy kampányüzenetet (tiltakozásul, vagy szolidaritásból), ön felfed néhány részletet azok előtt, akiket a kampány megcéloz. Mi mindössze az ön nevét és e-mail címét várjuk el. A kampányaink célpontjai vállalatok és kormányok lehetnek, illetve az üzenetek másolatát továbbítjuk annak a szakszervezetnek, amely felkért bennünket a kampány megszervezésére. Minden esetben tájékoztatjuk a megbízóinkat, hogy az ilyen módon megkapott e-maileket nem használhatják, kivéve egy alkalommal, amiben megköszönik a résztvevők támogatását.

Biztonsági intézkedések: A weboldalt felügyeletünk alatt lévő szigorú biztonsági intézkedések védik a támadások, visszaélések és beavatkozások ellen. Ezek közé tartozik az összes adat rendszeres biztonsági mentése, beleértve a levelezési listákat; az információkhoz a hozzáférések jelszavakkal védettek.

Az Ön IP címe: Az Ön IP címét a szervereink problémáinak diagnosztizálására, és a weboldal adminisztrációjára használjuk.

Az Egyesül Királyság Adatvédelmi Törvénye: A LabourStart, mint adatkezelő jelenleg regisztrált az Egyesül Királyság Tájékoztatási Hivatalában.

Ha bármilyen kérdése merül fel ezen adatvédelmi nyilatkozattal, a honlapok gyakorlatával kapcsolatban, felveheti a kapcsolatot a LabourStart-tal e-mailben Eric Lee-vel – ericlee@labourstart.org vagy levélben Eric Lee, LabourStart, Suite 504, 394 Muswell Hill Broadway, London N10 DJ, U.K.

Vissza a LabourStart-hoz