Home

logo

Naše zásady ochrany osobních údajů

Aktualizováno 14. května 2018

LabourStart bere velmi vážně ochranu osobních údajů, proto vydáváme následující prohlášení o tom, jak sbíráme a šíříme data, které platí pro webové stránky LabourStart a LabourStart Campaigns Evidování Vašich údajů: Pro zapsání do elektronického adresáře LabourStart vyžaduje náš registrační formulář pouze e-mailovou adresu uživatelů. Další údaje (jméno, příslušnost k odborové organizaci a země) jsou zcela dobrovolné. Tuto informaci využíváme při rozesílání občasných e-mailů, průměrně jednou za týden. Náš adresář s nikým nesdílíme. V každém e-mailu, který posíláme, upozorňujeme na možnost odhlášení se z adresáře.

Externí odkazy: Naše stránky obsahují odkazy na jiné stránky. LabourStart neodpovídá za způsob nakládání s osobními údaji na těchto webových stránkách nebo za jejich obsah.

Kampaně: Když odešlete vzkaz v rámci kampaně (jako vyjádření protestu nebo solidarity), prozrazujete určité osobní údaje subjektům, které jsou cílem kampaně. Jediné údaje, který my požadujeme, je Vaše jméno a e-mailová adresa. Cílem kampaní mohou být korporace nebo vlády a kopie vzkazů jsou přeposílány odborům, které nás požádaly o spuštění kampaně. Tyto odbory informujeme, aby nepoužívaly e-mailové adresy, které touto cestou získají, mimo jediné výjimky, při odeslání děkovného e-mailu za podporu kampaně.

Bezpečnostní opatření: Abychom ochránili informace pod naší kontrolou před ztrátou, zneužitím a změnou mají naše stránky striktní fungující bezpečnostní opatření. To zahrnuje pravidelné zálohování všech údajů včetně elektronického adresáře a samozřejmě přístup ke všem našim informacím je chráněn heslem.

Vaše IP adresa: Používáme Vaši IP adresu, abychom mohli stanovit problémy na našem serveru a spravovat tak naši webovou stránku.

Zákon U.K. o ochraně osobních údajů: Organizace LabourStart je v současnosti registrovaná jako zpracovatel údajů u Národního úřadu pro ochranu osobních údajů (ICO) v UK.

Pokud máte jakékoliv otázky k tomuto prohlášení o ochraně osobních údajů, o provozování našich stránek nebo o Vaší zkušenosti s našimi webovými stránkami, můžete kontaktovat LabourStart na e-mail Erica Leea: ericlee@labourstart.org, nebo na adrese LabourStart, Suite 504, 394 Muswell Hill Broadway, London N10 1DJ, U.K.

Zpět na LabourStart